Anmälan till Hallandspremiären, 10MILA, och Jukola.

  • 20 jan 2023

Nu är det dags att bestämma vad ni ska göra i vår.  Läs nu, bestäm er direkt. Fantastiskt tillfälle som inte kommer igen.

Vi siktar på att starta tävlingssäsong med Hallandspremiären 10-12 mars. Det är bokat 3st 6-bäddsstugor och 1st 4-bäddsstuga på Solstickan i Mellbystrand. Du anmäler dig själv till tävlingarna via eventor (sista anmälan 5:e mars). Först till kvarn. Kostnad ca 800 per person för boende. Resa och mat tillkommer.  Boendeanmälan stänger 19:e februari. https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17360

 

10MILA går i år i Skellefteå helgen 20-21 maj. Swedish League medeldistans arrangeras torsdagen 18:e maj. För de som siktar på att springa i förstalaget vill vi att ni följer med på förberedelserna med avfärd söndag 14:e maj (dvs spenderar 1 vecka i Skellefteå). Anmälan är öppen till 12:e februari så att vi kan se hur många lag vi ska ha med och hur mycket boende som behövs. Att man är anmäld innebär inte att man är garanterad en plats i ett lag. Vi ska göra vårat bästa för att alla som vill springa får göra det men det är ganska stor skillnad om vi blir 2 eller 3 herrlag respektive 1 eller 2 damlag. Återföring senast sista helgen i april på hur förutsättningarna ser ut. I år behöver vi också ta ut en deltagaravgift för 10MILA pga reskostnader, boendekostnader, och matkostnad. Indikationen är 2500kr om man är med hela veckan och 1500kr torsdag-söndag.

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17361

 

Årets Jukola/Venla går precis utanför Helsingfors i Borgå 17-18 juni. Anmälan är redan 1:a februari så vi har anmälan öppen till 31:e januari. I år planerar vi att åka över onsdag 14:e juni för att få två förberedelsedagar i Finland före stafetten. Rekommenderas för de som siktar på förstalaget. Alternativt åker man på fredagen. Avfärd ca kl.17 från Stockholm och retur ca kl.10 på måndagen 19:e juni. Kostnad ca 3000kr om man är med från onsdag till måndag och ca 2000kr från fredag till söndag. Ingår i det gör färja, smörgåsbord på ditresa, frukost på färjan på ditresa, del i bil, och boende + mat (för de som åker onsdag). Avbokningsavgift 500kr om man avbokar före 1:a maj, därefter upp till full kostnad. Ange i anmälan om ni vill åka ons-mån eller fre-mån. Att man är anmäld innebär inte att man är garanterad en plats i ett lag. Vi ska göra vårat bästa för att alla som vill springa får göra det men det är ganska stor skillnad om vi blir 2 eller 3 herrlag respektive 1 eller 2 damlag. Återföring senast sista helgen i april på hur förutsättningarna ser ut.

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17362