Börja orientera? Ny medlem.

Vill du börja orientera? Ny i klubben?

Att kunna orientera är en rolig fritidsaktivitet. I OK Denseln är du välkommen, både ung som lite äldre. Här finns möjlighet för dig som vill tävlingsidrotta men även för dig som bara vill komma igång, pröva något nytt eller bara fortsätta hålla dig i form. Det är aldrig för sent att börja. Kanske har du tidigare varit aktiv och nu vill ta upp tråden igen?

Ny i klubben

För att bli medlem i OK Denseln så kontaktas i dagsläget ordförande eller sekreterare ur styrelsen. För medlemsavgiften får du bl.a. delta fritt på klubbens träningar, fria kartor och kraftigt reducerad tävlingsavgift (gratis för ungdomar). Du är också försäkrad vid tävlingar och vid klubbens träningar.

Medlemspriser  
Enskild 500 kr
Familj 1000 kr
Pensionär (enskild) 300 kr
Barn (o-6år) 0 kr

Träning och tävling

Träningar ordnas regelbundet av klubben, se aktuellt månadsblad och stomprogram på startsidan.  Tävlingssäsongen pågår från mars till oktober. Efter att du blivit medlem i klubben kan du få inloggningsuppgifter till Eventor – Svenska orienteringsförbundets centrala IT-system som bl.a. hanterar anmälan till tävlingar.

Orientering för dig som inte vill bli medlem i någon förening

Runt om i landet arrangeras Naturpasset av orienteringsklubbar. OK Denseln arrangerar t.ex. årligen Naturpasset vid Mårängens camping i Skärblacka och kontrollerna sitter ute under maj till augusti. Du har också möjlighet att som klubblös delta på en orienteringstävling genom att köpa en s.k. Öppen bana. Öppna banor finns i varierande svårighetsgrad och längd. Vill du få en snabbkurs i orientering? Besök då Svenska orienteringsförbundets hemsida Börja orientera

Läs mer vad det innebär att vara medlem i OK Denseln.