Nyheter

Grebyrundan mån 20 maj - mån 17 juni

  • 20 maj 2024

Njut av försommarkvällen och härlig motion för hela familjen i Grebyskogen under fem måndagar från 20 maj - 17 juni i Kimstad GoIF:s och OK Denseln:s populära terränglopp Grebyrundan. Loppet är för alla, stora som små, elit som motionär Utmana dig själv och försök att förbättra dig vecka för vecka (du har ju fem veckor på dig att få till en allt bättre form). Eller utmana ditt egna rekord, eller andras. Eller bara kom ut och spring och njut!

Christer Broströms reflektion om 10Mila

  • 6 maj 2024

Ur mitt perspektiv är detta det bästa tiomila ever för OK Denseln. Det är inte alltid resultatet som är viktigast. Umgås, träffa goda vänner, klara av utmaningar och ställa upp för varandra. Det ger en riktig klubbkänsla och slår allt.

60 startande Denslare som alla fullföljer och STÄMPLAR rätt. Alla är i tid och väntar på att "kompisen" skall komma. Drivas mellan hopp och förtvivlan när liveresultatet uteblir eller inte kommer när man vill. De som springer trots att det är en tuff uppgift. Kämpar trots smärta och fysisk trötthet.

Nästa år arrangerar vi, så jag tänkte att detta var mitt sista år som deltagare. MEN med denna stämning, samt att alla som ville springa fick det ( Även en och annan som inte ville det?). Lämnar jag en öppning för att ställa upp även 2026 om det behövs. TACK ALLA Denslare för ett fantastiskt 10mila!