Samling vid garaget kl.09. Uppgiften för dagen är att resa våra tält för att se om de behöver lagas eller om något ska slängas. Blir vi några stycken så är vi klara ganska snabbt och hinner med att träna efteråt innan lunch.

Den här information kom tyvärr bara med i månadsbladet till de som får det via e-mail. Till er som får månadsbladet utdelat så hoppas vi att några av er har tid att hjälpa till.

August 7:a och Timo 12:a vid sprinten på Euromeeting

• 15 okt 2023

August följde idag upp gårdagens andraplats med en 7:de plats vid den individuella sprinten. Även Timo gjorde återigen en stark insats med en 12:e plats. Sprinten vanns av Yannick Michiels på herrsidan och Tilda Östberg på damsidan.

August 2:a på Knockout-sprinten på Euromeeting

• 14 okt 2023

Euromeeting, tillika för-VM avgjordes idag i Edinburgh, Skottland och August Mollen slog till med en mycket stark andraplats. August gjorde många bra lopp under dagen, han började med att vinna sitt kvalheat, var sedan tvåa i sin kvartsfinal och etta i sin semifinal. Även Timo Suter gjorde starka lopp där han var tvåa i sin kvartsfinal och trea i sin semifinal (två går till final).

Stort grattis till August.

25-manna

• 8 okt 2023

Efter en mycket lyckad helg kan vi summera 25-mannaresultaten med ett av de bästa på många år, med förstalaget på en 29:de plats och andralaget på 115:de plats. Många fina resultat och en stor jämnhet bäddade för dessa resultat. Ett stort tack till alla löpare och ledare för denna trevliga dag!

Kartorna från 25-manna finns nu i klubbstugans omklädningsbyggnad liksom kvarglömda kläder.