Nyheter

Uppdaterad Funktionärer SKÄRBLACKALOPPET

  • 27 aug 2024

För er som åkt igenom Skärblacka det senaste halvåret så har det nog varit svårt att undgå vad som genomförs den 11 September.

Ja det är Skärblackaloppet !

Klubben är medarrangörer och har ansvar för bansträckning, flaggvakter samt lite uppbyggnad av två tält på arenan.

Där av så är vi i behov av att ett gäng denslare kan avsätta tid att hjälpa till den dagen/kvällen för att kunna leva upp till vårt åtagande.

Intresseanmälan 25-manna 12 oktober

  • 5 aug 2024

Då det är tidig anmälan till 25-manna så behöver vi din intresseanmälan senast 25 augusti. Anmäl dig via länken nedan.

Stjärnorpsmedeln 2024 i Äskemålen

  • 3 aug 2024

Ett stort och varmt tack till alla funktionärer och medhjälpare för genomförandet. Tack även till de som tog hand om deltagares eller funktionärers barn som behövde tillsyn när mamma och/eller pappa genomförde arrangemanget.

Samtliga funktioner genomfördes på bästa möjliga sätt. Från revidering av kartan till rivning och återställning av samtlig materiel till klubbhus eller garaget. Möjligen skulle funktionärerna vid arenans toaletter ha vägletts bättre av tävlingsledningen.

Funktionerna som förekom var: Kartrevidering, banläggning, tävlingsadministration/sekretariat, starten med miniknat, parkering,arena (målområde, toaletter, dusch, omplåstring, skyltning), servering, speaker, prisutdelning och tävlingsledning. Antagligen har jag glömt att nämna någon funktion.

Vidarebefordra gärna detta tack till de medhjälpare som kanske inte studerar vår sida i Facebook eller på hemsidan.

Enligt Eventors tävlingsrapport hade vi 518 anmälda deltagare. För tillfället har bara 9 st bedömt tävlingen i Eventor. Betyget "Mycket bra" dominerar av dessa.

Vi gästades dessutom av två världsmästare i H21-klassen.

Tävlingslednigen

gm. Kjell Andersson